Sfeerdagen op De Roode Hoeve

Nijbroek- De Roode Hoeve in Nijbroek is weer klaar voor de kerst. Op deze monumentale IJsselhoeve worden traditiegetrouw in november en december bijzondere sfeerdagen/avonden georganiseerd. Staan zomers de prachtige tuinen in het middelpunt, tijdens deze sfeerdagen kan men juist genieten van gezelligheid en warmte binnenshuis.

In en rond de hoeve is mooie brocante en zijn bijzondere kerstdecoraties te bewonderen en aan te schaffen. In de sfeervolle Tuynkamer wordt koffie/thee geschonken en staat de cake met Nijbroekse vruchtencompote en slagroom klaar. In de Achtersael hebben de heren van de Huzarenhof uit Joppe opnieuw een prachtige collectie serviezen en (antiek) tafelgoed bijeengebracht. De fraai gedekte tafels zijn een lust voor het oog. Kandelaars, flonkerend glaswerk, tafellinnen, verzilverde bestekken en alles wat uw tafel extra mooi maakt in deze feestmaand is hier verkrijgbaar. In de Achtersael geldt een speciaal kortingsaanbod: ‘3=2+1 Euro’ – dat betekent dat men bij aanschaf van drie artikelen het laagst geprijsde artikel voor 1 euro krijgt (dit aanbod geldt voor alle artikelen in de Achtersael uitgezonderd de meubelen).

Openingstijden:

Zaterdagen 18, 25 november, 2, 9 en 16, december plus Tweede Kerstdag van 10.00 -16.00 uur en de vrijdagavonden 15 en 22 december van 18-21 uur. Entree € 5, p.p. incl. koffie/thee met gebak. info en foto-impressie: www.tuinenderoodehoeve.nl, De Roode Hoeve, Middendijk 14, 7397 NA Nijbroek. Tel. 0571291670.

woensdag 8 november

Deel dit bericht