Sint voor ieder Kind stevent wederom af op groot succes

Regio- Dit jaar organiseert Stichting Sint voor ieder Kind voor het negende jaar op rij een fijne pakjesavond voor kinderen uit minimagezinnen. Met gepaste trost kijkt de stichting terug op de afgelopen maanden waarin tientallen vrijwilligers en donateurs er alles aan hebben gedaan om de alsmaar groter wordende stichting te ondersteunen. Waar maanden voor is gewerkt, zal volgende week worden beloond met honderden blije kindergezichten.

De stichting is dit jaar geconfronteerd met een recordaantal kinderen dat geen sinterklaas kan vieren wegens de financiële situatie van de ouders. Nu de stichting heeft besloten haar werkveld ook meer buiten de gemeente Voorst te willen uitbreiden, komt het aantal Kinderen wiens huis sinterklaas voorbij was gegaan op ruim zeshonderd. Om dit aantal te kunnen behappen wordt er dit jaar naast de traditionele huisbezoeken voor de kinderen in Apeldoorn een Sinterklaasmiddag georganiseerd waar Sinterklaas in eigen persoon langs zal komen met een aantal van zijn pieten. Na een gezellige middag krijgen de kinderen van Sinterklaas een zak met cadeautjes mee naar huis! In de gemeente Voorst zullen de pieten persoonlijk langs de deuren gaan om de zakken met cadeautjes af te leveren.

Het geeft ontzettende genoegdoening om kinderen de sinterklaaspret te geven die ze voorheen niet hadden. Het is waardevol dat kinderen op school kunnen vertellen dat Sinterklaas dit jaar wél langs hun huis is gekomen. Het zijn de honderden blije kindergezichten die het bestaan en het werk van de stichting ieder jaar de moeite waard maken.

Sint voor ieder Kind staat te popelen om nog meer kinderen een fijne sinterklaasavond te bezorgen. Zodoende is de stichting alweer bezig om het beleid van volgend jaar uit te stippelen. Dit mooie initiatief kan bestaan door het harde werk van vrijwilligers en de gulle hand van tientallen donateurs. Bent u ook bereid om de stichting te helpen zodat zij volgend jaar haar werk weer kan voortzetten? Iedere donatie is welkom op onze gloednieuwe site: www.stichtingsintvooriederkind.nl . Namens het bestuur van de stichting; hartelijk dank voor uw bijdrage!

woensdag 29 november

Deel dit bericht