Sinterklaasintocht op 17 november

Twello- Op zaterdag 17 november is het weer zover! Dan komt Sinterklaas naar Twello. Om 13.29 uur komt de Sint zoals gebruikelijk aan op het station, waar hij begroet wordt door onze burgemeester Jos Penninx onder muzikale begeleiding van de Pietenband.

Rond 13.45 uur vertrekt de Sint met paard en wagen in optocht naar het Dorpsplein, begeleid door de pietenband van Cadenza. Iedereen is welkom om in deze optocht mee te lopen naar het Dorpsplein! De route van de optocht gaat door de volgende straten: Raccordement, Duistervoordseweg, Van Ghentstraat, Marktplein, Schoolstraat en eindigt op het Dorpsplein.

De optocht met Sinterklaas en zijn Pieten komt rond 14.00 uur op het Dorpsplein aan. Hier is het feest al vanaf 13.00 uur in volle gang met een DJ van BB’s Partyshow! Als Sinterklaas is gearriveerd wordt hij welkom geheten door de burgemeester. Daarna wordt er een eigen geschreven gedicht voordragen aan Sinterklaas, door een kind van een van de basisscholen uit de gemeente Voorst. Daarna zal het spetterende feest van BB’s Partyshow worden vervolgd. Tegen 14.45 uur zwaaien we met z’n allen Sinterklaas en zijn Pieten weer uit. Ze hebben natuurlijk nog meer te doen!

Gezien de te verwachten drukte wordt verzocht met de fiets of lopend te komen. Daarnaast kan het zijn dat er enige verkeershinder is tijdens de optocht door het centrum. Nabij het station worden enkele wegen tijdelijk afgesloten. Houd hier rekening mee.

De Sinterklaasintocht wordt georganiseerd door Twello Centrum. De organisatie gebeurt in samenwerking met veel vrijwilligers van onder andere Scoutinggroep de Vundelaar, Stichting Pampus, de EHBO en de Twellose muziekverenigingen. Meer informatie is te vinden op de website www.intwello.nl en de Facebookpagina ‘InTwello’. We zien jullie graag op 17 november in het centrum van Twello!

woensdag 31 oktober

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws