Skateboard les

Twello- Altijd al willen leren skateboarden? Volg nu de GRATIS proefles! Als je een keer de sfeer wil proeven van skateboarden, is dit hét moment. Tijdens deze proefles zal er op een plezierige manier een goede basis worden gelegd.

Met onder andere leren steppen, sturen (kickturns), van obstakels afrijden (indroppen), ideale houding en springen (de ollie). Dit uur wordt verzorgd door een professionele skateboard leraar.

Skateboarden is populairder aan het worden en je ziet het steeds vaker terug in het straatbeeld. Het is zelfs toegevoegd aan de Olympische Spelen van 2020.
Jullie zijn allen uitgenodigd op woensdag 18 oktober tussen 14:00-15:00 bij het Honk (Jongerencentrum achter de Brandweerkazerne) in Twello. Younger at Heart biedt in samenwerking met Burnside deze gratis proefles aan. Er zullen voldoende skateboards en helmen aanwezig zijn die gebruikt mogen worden. Vrije inloop voor jong & oud, meisje en jongen!

Ben je onder de indruk van skateboarden en wil je meer leren? Dan is er aan het eind van deze proefles de mogelijkheid om je in te schrijven voor een lessencursus van 4 weken. Kosten daarvan zijn €10,-. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan & tell a friend!

woensdag 11 oktober

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws