Slanina-Cesta Musikanten zoeken MAESTRO dirigent

Voorst- Wie wordt komende zaterdag de eerste Egerländer Maestro van Voorst? Tijdens het concert op Landgoed Beekzicht gaan de Slanina-Cesta Musikanten op zoek naar de eerste Voorster Maestro van de Egerländer kapel. Er zijn drie prominente Voorsternaren bereid gevonden om deze uitdaging aan te gaan om de Slanina-Cesta Musikanten te dirigeren. Ze zullen ieder een bekende polka en een wals leiden. Het werk van de Maestro’s zal door een deskundige jury worden beoordeeld. En dan is natuurlijk de vraag: Wie wordt de Maestro 2019?

Gezellige middag
Naast de Maestro’s kunt u de Slanina-Cesta Musikanten ook horen onder leiding van haar eigen dirigent Gerrit Lentink. Naast de Maestro’s-wedstrijd is er nog een primeur. Er worden een aantal nummers gespeeld, die door gemengd zangkoor Zingt den Heer onder leiding van Maarten Romkes worden meegezongen!

Beekzicht
Het Maestroconcert vindt plaats op zaterdagmiddag 6 juli in de gezellig ingerichte tent op landgoed Beekzicht aan de Rijksstraatweg 42 te Voorst. Het belooft een gezellige middag te worden met mooie Oostenrijkse- en Tsjechische volksmuziek en de nodige capriolen van de Maestro’s. Het concert begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Ook Maestro worden?
Dit jaar zijn er door de Slanina-Cesta Musikanten zelf drie Maestro’s gevraagd. Maar misschien wilt u de kapel ook wel een keer dirigeren. Kom dan kijken en meld u alvast aan voor volgend jaar. Dan gaan we weer op zoek naar een nieuwe Maestro! Bent u benieuwd wie de kandidaten voor Maestro’s 2019 zijn? Kom dan naar het gratis toegankelijke landgoed voor het grote Maestro concert 2019!

woensdag 3 juli

Deel dit bericht