Sleutelhanger hét symbool van muziektent Terwolde

Terwolde- Vorig jaar 3 november was de start van de verkoop van de Steentjes Sleutelhangers, hét symbool voor de renovatie van de muziektent in Terwolde, tijdens de Mega Muziek Marathon. Inmiddels zijn er al 500 sleutelhangers verkocht op verschillende evenementen in Terwolde.

Steentjes Ambassadeurs
Wie de sponsoractie ‘Behoud Muziektent Terwolde’ wil steunen kan voor € 5 een sleutelhanger kopen. Een leuke gadget met een afbeelding van de muziektent en een bedankje voor de koper, verpakt als kadootje met een beschreven historie van de muziektent.
Met de kreet ‘Word jij ook Steentjes Ambassadeur? Draag je steentje bij!’ ging de projectgroep de boer op en inmiddels zijn er al 500 sleutelhangers verkocht en is er een bedrag van € 3700 met deze actie opgehaald.

Uitverkocht tijdens Molenbbq
Zaterdag 22 juni vond het evenement Molendiner plaats op het terrein van molen de Ooievaar. Het Molendiner was één van de acties om geld in te zamelen voor ‘Behoud Muziektent Terwolde’. Op een zon overgoten terrein, in een gezellige ambiance genoten de 75 deelnemers aan de bbq en bezoekers van het concert van muziekvereniging Ons Genoegen van het goed georganiseerde evenement. Een prachtige samenwerking tussen Ons Genoegen en Molen de Ooievaar. Topverkoper Jurre ging deze avond rond met de laatst overgebleven steentjes en was halverwege de avond helemaal uitverkocht. De eerste 500 steentjes waren verkocht!
Het succes van de actie heeft de projectgroep doen besluiten om de actie voort te zetten en opnieuw 500 steentjes bij te bestellen. Ook werd besloten om de Dankjewel Avond, welke gepland stond voor 4 juli, uit te stellen om zo ook alle nieuwe Steentjes Ambassadeurs te kunnen bedanken voor hun bijdrage.
Wil je ook Steentjes Ambassadeur worden? Draag dan je steentje bij via www.onsgenoegenterwolde.nl/behoudmuziektent.

woensdag 3 juli

Deel dit bericht