Start haringseizoen gevierd tijdens haringparty

Twello- Het haringseizoen is van start gegaan! Op dinsdag 12 juni kwam werd het eerste vaatje volgens traditie geveild in Scheveningen, de gehele opbrengst kwam ten goede aan Hulphond Nederland. Om de start van het nieuwe haringseizoen te vieren, organiseert Rotaryclub Voorst in samenwerking met het Voorster Nieuws weer de traditionele haringparty bij Brasserie Korderijnk.

Tijdens de vijfde editie van dit evenement kan iedereen natuurlijk proeven van de nieuwe haring. Daarnaast staan er de hele avond hapjes en drankjes klaar voor de gasten. Een heuse mystery guest zal menigeen versteld doen staan met een concert en er vindt weer een spannende verloting klaar met als hoofdprijs VIP-kaarten voor een concert naar keuze in AFAS Live.

Kaarten voor de vijfde editie van de haringparty kosten €30 per persoon. Opbrengst van de kaartverkoop gaat geheel naar zowel de jaarlijkse mantelzorgdag als de jeugdverslavingszorg in de gemeente Voorst. Kaarten zijn te koop bij boekhandel Oonk, Brasserie Korderijnk, Frendz for your hair en het Voorster Nieuws. Gepaste kleding is gewenst.

woensdag 13 juni

Deel dit bericht