Stichting Dorpsfeesten Twello zoekt nieuwe bestuursleden

Jarenlang heeft Stichting Dorpsfeesten Twello (SDT) het Koningsfeest en de intocht van Sinterklaas georganiseerd. Maar, aan alles komt een eind! Het bestuur stopt ermee en nieuwe vrijwilligers hebben zich nog niet aangediend. Wat betekent dit voor Twello en zijn inwoners?

Sinterklaasfeest

De intocht van Sinterklaas hebben we al die jaren op verzoek van en in samenwerking met de Ondernemersvereniging Twello Centrum georganiseerd. Vanaf 2018 pakt de Ondernemersvereniging de organisatie zelf op. Klein én groot kan zich ook dit jaar weer verheugen op Sint en zijn pieten.

Koningsfeest

Zoals het er nu naar uitziet, wordt er in 2019 wel een Koningsfeest georganiseerd, maar niet door SDT. De organisatoren hebben hetzelfde doel als wij, maar zienswijze en strategie wijken af. SDT is een vrijwilligersorganisatie zonder commercieel belang en heeft als motto ‘Voor Twello, door Twello’.

Wij gaan ervan uit dat vrijwilligers hun diensten aanbieden zonder dat er een vergoeding tegenover staat. De organisatie van het Koningsfeest 2019 betreft dan ook geen voortzetting van de activiteiten van SDT maar een geheel nieuw initiatief. Wellicht behoort een samenwerking op termijn tot de mogelijkheden. Wij zullen een nieuw bestuur van SDT adviseren in gesprek te gaan met de organisatoren van het Koningsfeest 2019. Maar, dan moet dat nieuwe bestuur zich wel eerst aandienen. Wij komen graag in contact met een of meer enthousiaste vrijwilligers (m/v) die het stokje van ons over willen nemen.

Ben jij bereid om voor Twello (en omstreken) een mooi feestje te bouwen? Neem dan contact met ons op via info@stichtingdorpsfeesten.nl. Als er geen commerciële belangen in het spel zijn, gaan we graag met je in gesprek.

Namens het Bestuur van de Stichting Dorpsfeesten Twello,

Yvette de Winter (voorzitter)

woensdag 31 oktober

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws