Stichting Hertenkamp wil Klarenbekers bedanken

Klarenbeek- Op 14 oktober heeft de Hertenkamp hun dierenverblijf officieel geopend. Nina, Fien, Nick, Robin en Iris hebben de ballonnen de lucht in laten gaan en een proost op het Hertenkamp uitgebracht. Dit was de opening van het dierenverblijf, dat men zelf heeft opgebouwd met hulp van sponsoren en vrijwilligers. In een dorp als Klarenbeek doet men dat allemaal samen en daar is de stichting trots op.

De Hertenkamp had onverwachts een tegenvaller. De grond moest worden aangekocht en er moest een bestemmingsplan wijziging worden aangevraagd. Mede door inkomsten van stichting Voor Elkaar, de Badeendenrace en inzameling oude metalen is de stichting er toch zonder schulden uitgekomen. Het actiecomité ‘inzameling oude metalen’ had de Hertenkamp uitgekozen als doel voor de extra financiën. Zij werden verrast met een groot bedrag met een totaal over twee jaar van €26.358,- Dit bedrag werd met de opening overhandig door het comité. De stichting vindt het overweldigend en fantastisch dat men dit de Hertenkamp gunt. Met enorme samenwerking is de stichting er zonder schulden uitgekomen en heeft het een duurzaam bouwwerk neer kunnen zetten waarmee het jaren vooruit kan.

Jozef Diks is gestopt met het verzorgen van de dieren. Hiervoor enorm veel dank voor de jarenlange inzet. Jorienke Harmsen en Tonnie Bouwmeester gaan dit overnemen. De stichting wil alle Klarenbekers bedanken en hoopt donateurs te werven met een mooie actie in 2018.

woensdag 1 november

Deel dit bericht