Stiltewandeling

Olst- Wat kan de natuur in dit seizoen voor mij persoonlijk betekenen? Met de Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids en tevens Zenleraar zoekt u de stilte in de natuur op. Elk seizoen is er op zondagochtend een stiltewandeling langs de IJssel in de Duursche Waarden. De lentewandeling is op zondag 15 april. Er is geen ervaring met mediteren vereist om aan deze wandelingen mee te kunnen doen. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie/thee in het Informatiecentrum IJssel Den Nul, Rijksstraatweg 109, Den Nul. Ga mee en ervaar met al uw zintuigen dat u leeft!

De wandeling start om 9.00 uur op de parkeerplaats aan de Fortmonderweg bij de steenfabriek in Fortmond en duurt tot ongeveer 11.00 uur. De kosten zijn € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot en met 12 jaar. Consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden en info bij Jan Klungers : zeninsalland@kpnmail.nl 0570522437

Spontaan meewandelen kan ook. Tip : Goede schoenen zijn handig.

Bijna elke maand organiseert Staatsbosbeheer een wandeling onder leiding van een Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids. Kijk op www.staatsbosbeheer.nl voor activiteiten in uw regio. Kijk voor alle activiteiten van het Infocentrum IJssel Den Nul op www.infocentrumijssel.nl.

woensdag 4 april

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws