Terug naar het oude = vooruitgang!

Terwolde- Het gaat stap voor stap steeds beter in Nederland. De ene na de andere versoepeling dient zich aan en daar zij wij heel blij mee! Want voor ons betekent dat; vanaf 5 juni geopend tot ’s avonds 22.00 uur en ook binnen mogen we weer (maximaal 50) gasten ontvangen!

​De zon laat zich de afgelopen dagen van de betere kant zien en daardoor stroomt ook ons terras weer vol. Het waren dan ook drukke tijden in het afgelopen weekend, maar wat was het super leuk om weer hard te kunnen lopen voor onze gasten!

Vanaf zaterdag a.s. kunnen we ook weer wat ruimer omgaan met de regelgeving. Je kunt uiteraard nog gewoon reserveren, maar onze deuren staan ook (meer) open voor de spontane bezoekjes. Van woensdag tot en met zondag zijn wij geopend vanaf 11.00 uur tot 22.00 uur.

We zullen de komende tijd weer veel meer gasten op visite gaan krijgen en wie bezoek krijgt, blijft thuis! Daarom zullen we onze service van bezorgen en afhalen gaan stoppen. Het was ondanks alles een bijzondere en fantastische tijd en wij bedanken iedereen voor de vele bestellingen en de steun die ons daarmee werd gegeven. Voor ons onvergetelijk mooi en daarom; DANK JULLIE WEL VOOR DE SUPPORT!!

Wandelen en fietsen?! De routes zijn een succes en daarom willen we daar ook graag mee doorgaan. Dus waai gerust aan op de dagen dat we zijn geopend, dan helpen we je op weg met de routes en alles wat daarbij hoort!

Lieve groet, namens het team van Brasserie Kriebelz

René en Helma

woensdag 9 juni 2021

Deel dit bericht