Terwoldse Kermis is in aantocht

Terwolde- Na een geweldig jaar waarin Stichting Volksvermaak Terwolde haar 50-jarig bestaan mocht vieren is er inmiddels weer hard gewerkt aan de 51e editie van de Terwoldse Kermis. Dit jaar op 6, 7 en 8 Juli. Ook dit jaar heeft Terwolde weer een mooi programma in petto voor iedereen in en om Terwolde.

Op vrijdagavond gaan de allerjongsten van Terwolde van Start met een demonstratie van Marit Dans en wordt de feesttent later op de avond overgenomen door DJ Con Nales en DJ Daniel Thomasso.

De zaterdag staat weer in het teken van de jeugd. Beginnend met een optreden van goochelaar Joost en, georganiseerd door het jeugdbestuur van SV Terwolde, een spectaculaire Playback show voor zowel jonge als oudere deelnemers. Na een enerverende middag is het dan tijd voor coverband Storm om ’s avonds het dak van de tent te blazen.

De zondag is als vanouds voor het hele gezin, met leuke activiteiten op het buitenterrein zoals knuffeldieren en hondendemonstratries, de ouderenlunch en een speciale huifkartocht voor ouderen door de omgeving. Muzikale omlijsting deze middag door The Woof en DJ Jeronimo.

woensdag 16 mei

Deel dit bericht