Teuge Runs 4 Life 2018 haalt € 2000,- op voor Stichting ‘kLeef!

Nadat de evaluatie is geweest en de resultaten bekend zijn, kunnen wij u met trots meedelen dat er € 2000,- is opgehaald voor het goede doel met de 3e editie van dit hardloopevent in Teuge. De organisatie (Algemeen Belang Teuge, AV ’34 en Ontbijthotel De Slaapfabriek Teuge) en leerlingen van Basisschool De Zaaier hebben vandaag (maandag 29 januari 2018) een cheque overhandigd aan Paul Bosman (voorzitter) en Annemieke Simonis (directeur), van Stichting ‘kLeef. De leerlingen mochten mee omdat zij tijdens de kerstviering op school ook het goede doel hebben gesteund en daarbij een bedrag van € 166,88 hebben opgehaald. De school heeft de donatie aan de Run gedaan en het totaal is € 2000,- geworden. Wij zijn als organisatie superblij met de opbrengst.

Stichting ‘kLEEF! is een laagdrempelig inloophuis in Apeldoorn voor mensen die kanker hebben of hebben gehad. Maar ook naasten, partners, familie en nabestaanden kunnen in het huis terecht. Vijf dagen per week, 50 weken per jaar is het Roparunhuis Auke van der Veen geopend voor gesprekken, steun, informatie, lotgenotencontact en wordt er een luisterend oor geboden. Daarnaast is er een groot aanbod aan activiteiten (ondermeer gespreksgroepen, yoga, schilderen, bewegen o.l.v. bewegingscoaches, zingen, verpleegkundig spreekuur in samenwerking met het Gelre ziekenhuis, massages, schoonheidsspecialistes voor huid en nagel advies en voor behandeling).

Iedereen uit de regio Apeldoorn kan bij Stichting ‘kLEEF! terecht.

Annemieke Simonis, directeur Stichting ´kLEEF!: “De Stichting is nagenoeg volledig afhankelijk van giften en sponsoring voor het voortbestaan. Daarom was de Stichting ook ontzettend blij met het initiatief van TEUGERuns4life Stichting ‘kLeef dit jaar als goed doel te kiezen.

De organisatie was zeer tevreden met het bedrag wat bij elkaar is gebracht door alle wandelaars en hardlopers! Bedankt! Schrijft u alvast voor volgend jaar de datum van de 4e editie van dit hardloopevent in uw agenda namelijk: zondag 6 januari 2019! U bent van harte welkom.

woensdag 31 januari

Deel dit bericht