Teuge Runs4life trapt gisteren af vanaf CBS de Zaaier

Teuge- In samenwerking met Algemeen Belang Teuge, AV 34 en Ontbijthotel de Slaapfabriek wordt Teuge Runs4Life georganiseerd op zondag 14 januari 2018. Teuge Runs4Life is een jaarlijks terugkerende sponsorloop die dit jaar de lokale Stichting 'k Leef! een warm hart toedraagt. Deze stichting heeft als doelstelling mensen met kanker en hun naasten te ondersteunen bij het optimaal houden van hun kwaliteit van leven.

Gistermiddag werd om 13.15 uur het startschot gegeven bij CBS de Zaaier voor leerlingen uit groep 2 t/m 8. Dit alles om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken zich in te schrijven voor de run in januari. Na een lekkere warming up begonnen de kinderen van groep 2 t/m 4 alvast op het veld met oefenen met het lopen van de 500 meter. Groep 5 t/m 8 maakten zich gereed voor de 1000 meter. De run was drukbezocht en Teuge Runs4Life mocht vele enthousiaste deelnemers begroeten. De organisatie kijkt terug op een sportieve middag.

Op zondag 14 januari zal de ‘echte’ run plaatsvinden. Er kan die dag gekozen worden uit vier afstanden: 500 meter, 1 kilometer, 5 kilometer en 10 kilometer. De 5 kilometer mag gewandeld worden. Dit jaar nieuw is de Rollatorloop, waarbij een parcours van 200 meter wordt afgelegd. Naast het steunen van de lokale Stichting ‘k Leef! is de run een perfecte voorbereiding op de Midwinter Marathon in Apeldoorn, komend februari.

Inschrijven voor Teuge Runs4Life? Bezoek www.inschrijven.nl. Voor meer informatie: 06-28828781.

woensdag 1 november

Deel dit bericht