Theatervoorstelling kinderen Ut Trepke

VOORST/EMPE.- Nadat de hele maand mei over het thema feest was gewerkt, was het nu de hoogste tijd voor een feestje voor de kinderen. Alle kinderen hadden begin mei een officieel uitnodiging ontvangen voor een feest op woensdag 29 mei om het 10-jarig bestaan van Ut Trepke te vieren. Niet zoals je zou verwachten op de opvang locatie maar in het Dorpshuis waar de zaal was omgetoverd tot een echte feestlocatie. Alle kinderen keken er erg naar uit en kwamen in hun mooie/feestkleding naar het Dorpshuis.

De ochtend was bestemd voor de kinderen van 0 tot 4 jaar. Bij binnenkomst was er voor iedereen wat te drinken en toen begon de meespeel voorstelling door theatergroep Kaleidoscoop uit Oene. Er lagen heel veel paraplu’s in het decor, daar achter en daar mee konden er van allerlei dingen gemaakt worden. Een bootje of een haai, een tijger of een zebra, heel leuk. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Daarna was het tijd voor een korte disco en als afsluiting patat en een frikandel en dat liet iedereen zich goed smaken.

Na schooltijd werden alle kinderen van de BSO de Bonte Bende opgehaald voor hun feest.

Toen ze aan kwamen lopen/rijden zagen zij de snackwagen van Het Zwientje al staan en mochten zij zelf patat en een frikandel halen. Hierna kregen ze allemaal wat te drinken en begon hun voorstelling. Deze voorstelling ging over een mevrouw die lekker buiten in de tuin van haar rust wilde genieten. Maar zij kreeg een nieuwe buurman die hééél vééél herrie maakte. In haar huis woonden nog een koning, een specht, een schildpad, een slang en een baby. Een deel van de rollen werd ingevuld door de kinderen zelf dus het was een interactieve middag met hilariteit ten top. Hierna was er ook nog tijd voor een disco en rond 14.45 na een heerlijk ijsje ging iedereen voldaan naar huis.

Het was mooi om deze feestmaand te starten met een feestdag voor het personeel en af te sluiten met een meespeel theatervoorstelling voor alle kinderen van Ut Trepke.

Langs deze weg iedereen hartelijk bedankt voor alle kaarten en cadeaus. Het maakte het 10-jarig jubileum tot een mooie herinnering.

woensdag 5 juni

Deel dit bericht