Thema schrijfworkshop 13 november bij de Kunstkring Schrijven vanuit je hart lucht op

Twello-

Op woensdagavond 13 november 2019 kunt u vanaf 19.30 uur meedoen aan de schrijfworkshop bij de Kunstkring aan de Dorpsstraat 11A in Twello. Met deze workshop verwent u zichzelf eens met een creatieve en ontspannende activiteit. Aanmelding minimaal 4 dagen vooraf.

Deze inspirerende workshop is zowel voor beginners als gevorderden zeer geschikt. Eigenlijk heb je een afspraakje met de kunstenaar in jezelf. Jij bent immers de held(in) in je eigen verhaal! Deze avond is het thema: Ruimte. De workshop is laagdrempelig en ontspannend. Kom lekker meeschrijven op het thema van de avond met inspirerende oefeningen en overwin je kritiekduiveltje!! Je schrijft vooral voor jezelf. En gaat met een luchtig hart en opgeladen batterij, maar vooral mooie teksten weer naar huis.

Deze maandelijks los te volgen schrijfworkshop bij de Kunstkring Voorst in Twello is er ook voor speciale groepen op aanvraag. De workshop kost slechts 15 euro p/p inclusief koffie of thee.

Locatie: Dorpsstraat 11 A te Twello, maar ingang en bel achterkant bij deur OKV. Informatie, data en agenda op de website www.lisvandergeer.com onder agenda en www.kunstkringvoorst.nl Graag uiterlijk 10 november aanmelden via contact op de website http://www.lisvandergeer.com/contact/ o.v.v. van naam, adres en

telefoon.

woensdag 6 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws