Toertocht Kreidlerclub Klein-Amsterdam

KLEIN-AMSTERDAM/KLARENBEEK- De Kreidlerclub Klein-Amsterdam die thans zijn onderkomen c.q. sleutelplaats heeft in Klarenbeek, bij Louis Mulder aan de Klarenbeekseweg, organiseert ook dit jaar weer een toertocht, en wel op zondag 25 juni.

De toertocht zal dit jaar uit twee delen bestaan, één deel ’s ochtends en de ander ‘s middags.

Vanaf 10.00 uur wordt er verzamelt bij boerderij De Diederik in Klein-Amsterdam, gelegen aan Gravenstraat 30.’s Ochtends vanaf 10.30 uur kan gestart worden voor de route van ongeveer 45 km. Deze route eindigt in Klein-Amsterdam waar gezamenlijk van heerlijke patat en snacks anderhalf uur lang van genoten kan worden.
’s Middags vanaf ongeveer 13.00 uur kan er gestart worden aan de tocht van ongeveer 30 km met wederom de terugkomst in Klein-Amsterdam.
Zo kunnen de deelnemers zelf kiezen of allebeide of alleen de ochtend of middag willen rijden. Ideaal voor de Solex mensen, wordt gezegd.
Deelname aan deze tochten zijn geheel voor eigen risico. De kosten bedragen 7,50 euro per persoon. Hiervoor ontvangt u gratis koffie, één consumptie en onbeperkt friet en snacks.
Wanneer u besluit alleen na de middag mee te doen, kom dan zo rond 12.00 uur zodat u ook kunt genieten van deze aanbieding.
Voor meer info kunt u Henk Dijkman bellen, tel. 06 - 23 14 44 10.

woensdag 14 juni

Deel dit bericht