Toneelgroep Voorwaarts op ‘criminele toer’

Twello- Zin een spannend avondje uit? Kom dan op 19, 20, 26 of 27 januari (aanvang 20.00 uur) kijken naar de komische thriller “Gieren op ‘t veilig nest” van Harold McPherson, gespeeld door toneelgroep Voorwaarts uit Twello. De regie is in handen van Gerda Reinders.

Korte samenvatting

Op een klein eiland beheert Mary, samen met haar broer Tony en haar dochter Pat, een landelijk hotel. Het is er erg stil nu de zomer voorbij is. Er is nog maar een gast, schilderes Odilia. Daarom heeft Tony een advertentie geplaatst. En met succes! want al snel komt er een tweede gast opdagen, Sjaak Oerlemans. Korte tijd later verschijnen er nog twee gasten: Frank Laurens en zijn zus Jennifer. Van hen wordt duidelijk dat ze bij een dievenbende horen die pas een grote juwelenroof heeft gepleegd. Dick Klunder, de bendeleider, is daarbij gearresteerd. De geroofde juwelen heeft hij echter nog tijdig aan de Laurens’ kunnen geven. Deze laatste twee willen zich nu schuil houden op het eiland. Maar Klunder ontsnapt uit de gevangenis en stuurt zijn handlanger Linky op de Laurens’ af met de boodschap dat hij zelf ook wel nog ten tonele zal verschijnen. De Laurens’ slaan Linky vervolgens bewusteloos en verbergen de juwelen in een vaas op de schoorsteen. Intussen heeft Pat via een foto in de krant, in Sjaak Oerlemans de beruchte Dick Klunder herkend.Toegangskaarten a € 7,50 zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Oonk en via www.toneelgroepvoorwaarts.nl. (zie tevens facebook).

De voorstellingen vinden plaats bij Brasserie Restaurant Korderijnk. Ook dit jaar kunt u weer gebruik maken van het theater-arrangement. Hierbij geniet u voor de prijs van € 39,50 p/p van: een heerlijk 3 gangen menu + consumptie + toegangskaart. (reserveer snel bij Korderijnk).

woensdag 10 januari

Deel dit bericht