Toneelvoorstelling ‘Apart volk’ op De Vecht

De Vecht- Op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari verzorgt toneelgroep LTO Noord afdeling Zuid Oost Veluwe wederom een toneelvoorstelling bij zaal De Groot in De Vecht om 20.00 uur, zaal geopend om 19.30 uur. Tevens is er zaterdagmiddag 13 januari een voorstelling om 14.00 uur, zaal geopend 13.30 uur. Dit jaar wordt het blijspel ‘Apart volk’ gespeeld, geschreven door Herman van der A.

Als de bazige opoe Aaltje besluit om zelf maar een advertentie te plaatsen om de simpele kleindochters Margie en Wiebertje aan de man te brengen omdat haar eigen dochter Wieb met haar onderdanige man Joop dit niet voor elkaar krijgen, loopt het eenvoudige café annex pension plotseling vol met belangstellenden! Mevrouw Plat komt kennismaken en probeert haar slome zoon Elzo te slijten, daarnaast komen er nog twee liefdezoekers op de advertentie af: Fred Steegman en ene Hans.

Er ontstaan allerlei misverstanden wie nu de echte huwelijkskandidaten zijn en opa Aaldert probeert daar op een slimme manier een financieel slaatje uit te slaan.

U bent van harte welkom om dit blijspel te komen bezoeken. Voor deze gezellige avond zijn vanaf heden kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij De Groot in De Vecht, mechanisatiebedrijf Bonhof in Wilp en bij Welkoop in Twello.

De kosten zijn € 6,- per persoon, kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

woensdag 10 januari

Deel dit bericht