Toneelvoorstelling in de Vecht

Regio- Grijp de laatste kans om de toneelspelers van Jong Gelre Terwolde-Nijbroek te zien spelen dit jaar. Op zaterdag 3 februari wordt in zaal de Groot in de Vecht het toneelstuk 'Gijzeling in Wolverding’, een criminele komedie van 5 bedrijven, geschreven door Markus Voell voor de laatste keer opgevoerd.

Pleun en Marcus, renteniers met een bescheiden pensioentje, hebben een goed plan bedacht om de Burgerbank van Wolverding te beroven. Deze onderneming mislukt echter volkomen. Eenmaal in de bank worden de bankrovers in korte tijd en zonder het zelf te willen levensgevaarlijke gijzelnemers. Dat is immers de overtuiging van de politie en de media, waardoor het gebouw in rap tempo is omsingeld door een bewapende speciale eenheid. In de bank stuiten de bankrovers op een vermogend stel en een onschuldig ogende medewerker. De gegijzelden hebben van de nood een deugd gemaakt en lopen rond met serieuze moordplannen. Of en hoe onze twee vrienden zich uit deze ingewikkelde situatie weten te redden, zult u ontdekken aan het einde van deze hilarische toneelavond.

Nieuwsgierig geworden? Kom nog kijken op zaterdag 3 februari bij zaal de Groot in de Vecht waar het stuk om 20:00 uur begint. De toegangsprijs is €5,- voor bezoekers vanaf 12 jaar. Kinderen onder 12 jaar mogen gratis komen kijken. De zaal is drie kwartier voor aanvang geopend.

woensdag 31 januari

Deel dit bericht