Trekkertrek Terwolde 30 april

Terwolde- Aanstaande zaterdag organiseert Jong Gelre Terwolde-Nijbroek na 3 jaar weer de trekkertrek in Terwolde. Nu er eindelijk weer wat mogelijk is maakt de organisatie daar ook dankbaar gebruik van en gaat er weer een ouderwets feestje van proberen te maken. Aan het aantal deelnemers zal het niet liggen want die zullen ook dit jaar in grote getale richting het trekkertrek terrein aan de Twelloseweg komen.

Er wordt in een groot aantal klasses gestreden om de eerste plek. Naast de standaard trekkers die zo van het land komen zijn er ook een aantal klasses met speciaal geprepareerde trekkers. In deze (hobby)sportklasses zijn de trekkers motorisch aangepast zodat ze grote vermogens hebben en met zwarte rookpluimen over de baan rijden. In deze klasse is spektakel gegarandeerd.

De wedstrijd zal zoals elk jaar plaats vinden aan de Twelloseweg 49 in Terwolde. De eerste slèp zal om 11 uur zijn en de brullende trekkers zullen tot diep in de avond te horen zijn. Uiteraard zal er op het terrein voor de kleinsten weer een springkussen zijn en kan de iets oudere jeugd een zakcentje bijverdienen door lege flesjes in te leveren. Er zal ook weer een snackwagen zijn om de hongerige magen te vullen. Kijk voor meer informatie op www.jonggelretn.nl.

woensdag 27 april 2022

Deel dit bericht