Trimenzo stelt interim bestuurder aan

Hans van Fulpen wordt per 1 maart 2018 de nieuwe interim-bestuurder van de stichting Trimenzo. Hans wordt vooralsnog aangesteld voor een periode van zes maanden. De afgelopen vier jaren heeft hij als interim bestuurder bij vergelijkbare zorgorganisaties gewerkt.

Agnes Vos, voorzitter van de Raad van Toezicht van Trimenzo zegt alle vertrouwen te hebben: “Wij hebben met Hans van Fulpen de juiste man op het juiste moment. Het geeft extra vertrouwen omdat zowel het profiel alsook de opdracht voor de interim-bestuurder is vastgesteld in nauw overleg met het managementteam, de ondernemingsraad en de centrale cliëntenraad”.

De opdracht die aan de nieuwe interim-bestuurder wordt meegegeven is het borgen van kwaliteit van de zorg, de continuïteit van de dienstverlening aan cliënten en het onderzoeken van de mogelijkheden tot samenwerking met Zorggroep Apeldoorn en omstreken.

Trimenzo is een zorginstelling die zorg biedt aan ouderen in de woonzorgcentra de Martinushof en het Grotenhuis in Twello, de Benring in Voorst en aan thuiszorgcliënten in de gemeente Voorst.

woensdag 28 februari

Deel dit bericht