Tripalon Bussloo 15 september 2019

Bussloo- Op zondag 15 september zal PPSV Bussloo de jaarlijkse Tripalon Bussloo organiseren. Tripalon Bussloo is een samengestelde wedstrijd voor ruiters en amazones maar dan net anders.

Tijdens Tripalon Bussloo rijden de deelnemers een dressuurproef (niet verplicht) en leggen een cross- en springparcours af. Het crossparcours bestaat uit een terreinrit van ca. 8 kilometer rondom recreatiegebied Bussloo. Tijdens deze terreinrit komen de deelnemers 18 – voornamelijk natuurlijke - hindernissen (geen vaste) tegen. Ook een waterbak maakt deel uit van het parcours. De dressuurproef is een officiële KNHS wedstrijd en telt mee voor winstpunten. Het springparcours bestaat uit ca. 6 hindernissen. De terreinrit gaat niet op tijd. Het maakt dus niet uit hoelang je er over doet om te finishen. Ook mag je er voor kiezen om de terreinrit in groepjes te rijden.

Ruiters en amazones kunnen mee doen in de klasse B t/m Z2 dressuur en kunnen kiezen om 60cm, 80cm of 100cm te springen. Bij de pony’s bestaat er de extra mogelijkheid om 40cm te springen.

Om mee te doen is een startkaart niet verplicht. Wel dien je een actief KNHS-relatienummer te hebben. Wil je meer informatie of wil je graag mee doen? Op www.startlijsten.nl onder de plaats Bussloo kan je meer informatie vinden. Ook op onze facebookpagina www.facebook.com/ppsvbussloo is informatie te vinden.

woensdag 31 juli

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws