Tulpen voor Alpe d’HuZes op Wilpse Markt

Wilp- Aanstaande zaterdag (28 januari) worden er op de markt in Wilp tulpen van IJsseltulp uit Voorst verkocht. De gehele opbrengst van deze verkoop wordt gedoneerd aan Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Inwoonster van Wilp, Marjolein Laninga, fietst dit jaar én volgend jaar (2023 & 2024) de Alpe d’HuZes om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Waarom ze dit doet is terug te lezen op haar persoonlijke pagina. Iedere deelnemer aan Alpe d’HuZes heeft zo’n persoonlijke pagina waarop een deelnemer zich voorstelt. Daar kan tevens gedoneerd worden. ‘Stichting Wilp Staat Op’ wil Marjolein graag ondersteunen. Samen organiseren ze deze tulpenverkoop en waarschijnlijk volgen er nog wel meer gezamenlijke acties.

Reserveer jouw tulpen

Om zeker te zijn van kleurrijke bos tulpen is het mogelijk om alvast een bosje te reserveren. Eén bosje (10 tulpen) kost € 5,- en voor twee bossen tulpen betaal je slechts € 8,-. Via de website van Wilp Staat Op: www.wilpstaatop.nl kan je jouw reservering eenvoudig doorgeven. Lukt dat niet, neem dan contact op met Guus Kroes via: 06-36187898. Vervolgens is de bestelling af te halen op 28 januari tussen 10.00 en 14.00 op de markt in Wilp, voor Dorpshuis de Pompe. Bij voorkeur contant betalen

woensdag 25 januari 2023

Deel dit bericht