Uitreiking DoeMEE Award

Apeldoorn- Donderdag 7 december reikt MEE voor het tweede jaar op rij de DoeMEE-Award uit in de regio’s Veluwe en IJsseloevers/Flevoland. In de afgelopen maanden kon iedereen een initiatief van een organisatie of persoon nomineren. Per regio zijn 3 nominaties geselecteerd die strijden om de titel: Fietsjoe, Buurtkracht, Truus Hermkens, Rolanda Stokker – het Onderwijsatelier, Twente Decadente Chocolaterie en Mont Ventoux on Wheels. Belangstellenden zijn van harte welkom bij de uitreiking die plaatsvindt bij CODA in Apeldoorn.

De DoeMEE-Award is een prijs voor organisaties en personen die zich inzetten voor inclusie van mensen met een beperking, chronische ziekte of een afstand om te participeren: steeds meer mensen en organisaties zetten zich in voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen. De DoeMEE-Award waardeert en stimuleert dit enthousiasme.

Aanmelden voor uitreiking

Wie naar huis gaat met de DoeMEE-Award wordt niet door MEE bepaald. Een vakjury, bestaande uit zowel afgevaardigden van een aantal organisaties als cliëntvertegen-woordigers en ervaringsdeskundigen, buigt zich over de genomineerden. Daarnaast zorgt de uitslag van een stemronde voor extra gewicht in de schaal. 7 december wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de uitreiking van 16.00 tot 17.00 uur in CODA, Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. Belangstellenen kunnen zich aanmelden via:

http://mee-veluwe-ijsseloevers.nl/agenda/uitreiking-doemee-award.

woensdag 29 november

Deel dit bericht