Vakantiegeldactie Caritas in Coronatijd

Klarenbeek- Op dit moment leven we allemaal in een onzekere en lastige tijd vanwege het Coronavirus. Sociale contacten en het gewone leven staat op z’n kop en zijn er mensen ziek geworden en ook mensen die zonder betaald werk zijn komen te zitten. Voor de meesten is het vanzelfsprekend om de komende maanden vakantiegeld te krijgen, maar voor gezinnen met een minimuminkomen of misschien een nog lager inkomen lukt het niet om iets extra’s te doen in de vakantie, gewoon omdat het geld er niet voor is en nu helemaal niet in deze crisistijd.

Om er voor te zorgen dat deze gezinnen toch een leuk vooruitzicht hebben naar de vakantie of verlichting kunnen geven in de financiële situatie, willen de vrijwilligers van Caritas Klarenbeek zich ook dit jaar weer inzetten voor de vakantiegeldactie. Daar hebben zij uw hulp wel weer bij nodig en vragen u een klein deel van uw vakantiegeld te doneren. Met een kleine bijdrage van 10 of 15 euro kunt al enorm helpen, maar de hoogte van het bedrag mag u uiteraard zelf bepalen. Als u daarbij wilt helpen mag u een storting doen op rekeningnummer

NL 79 INGB 0703 1300 64 ten name van I. Franken W.G. Caritas onder vermelding van Vakantiegeldactie 2020 en kunt u er zeker van zijn dat het op een betrouwbare en juiste manier wordt besteed. Mocht u zelf door omstandigheden in een moeilijke financiële positie terecht zijn gekomen of iemand die u kent en graag zou willen helpen kunt u een bericht achterlaten op het adres van Het Boshuis, Kerkweg 2, 7382 BN Klarenbeek ter attentie van Werkgroep Caritas. Voor meer informatie zie ook www.franciscusenclara.com/caritas.

woensdag 13 mei

Deel dit bericht