Verbouwing zorgt voor nog meer Fit & Fun

Twello- Na twee en een half jaar gevestigd te zijn in Twello, werd het tijd Sportcentrum Fit & Fun compleet te verbouwen. Mede eigenaar Lars Fridrichs verheugt zich op de uitbreiding. De mooie uitstraling, grotere ruimtes, gezellige ontvangstruimte, uitgebreid lesrooster en vooral de unieke Egym en Synrgy 360XL, maken Sportcentrum Fit & Fun straks nog aantrekkelijker om te komen sporten.

De verbouwing
De verouderde ingang is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor een ruime ingang met een glazen pui. De huidige fitness apparatuur is verplaatst naar de ruimte waar voorheen de squash zalen waren. Door een tussenverdieping te plaatsen is er meer ruimte gecreëerd. Hier staat veel cardio apparatuur, zoals loopbanden, crosstrainers, fietsen e.d. In de ontvangstruimte met een gezellige bar zijn zitjes waar koffie en thee gratis genuttigd kunnen worden. Er zijn twee grote kleedkamers, elk met een eigen sauna. Naast de bestaande groepsleszaal, zijn er 2 groepsleszalen bijgekomen. Eén groepsleszaal zal ingericht worden met de Synrgy 360XL. Hier kunnen functionele circuittrainingen gegeven worden. Iedereen kan op deze manier op zijn of haar eigen niveau sporten.

Fysiotherapeut
In de toekomst is het de bedoeling dat er op vaste tijden een fysiotherapeut aanwezig zal zijn. Door middel van een inloopspreekuur waar de klanten van Sportcentrum Fit & Fun terecht kunnen, bieden we een extra service.

Egym
Egym is een cirkel van krachttoestellen die met elkaar een training verzorgen voor alle grote spiergroepen van het lichaam. Bij Sportcentrum Fit & Fun komen 8 volautomatische Egym toestellen te staan. De trainer stelt alle toestellen voor je in, zoals jouw zitpositie en trainingsgewicht. Dit wordt samen met jouw persoonlijke gegevens automatisch bewaard op jouw chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via jouw persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!
Echt een innovatie op het gebied van effectief trainen. Lars vindt het geweldig dat deze training aangeboden gaat worden bij Sportcentrum Fit & Fun. Uniek in de omgeving!

Begeleid sporten
Wij hebben het liefst dat onze klanten zo veel mogelijk op afspraak sporten. Door veel contactmomenten te hebben, kunnen we de mensen de beste begeleiding bieden, zegt Lars. De instructeurs bij Sportcentrum Fit & Fun kunnen de klanten een op maat gemaakt trainingsschema aanbieden. We gaan per individu kijken wat het doel is en hoe wij kunnen helpen binnen de mogelijkheden en eventuele blessures en beperkingen die er zijn. Het klantenvolg/afspraaksysteem zorgt er voor dat klanten gemotiveerd blijven en hun doelen behalen. Dit is de kracht van sporten bij Sportcentrum Fit & Fun.

woensdag 14 augustus

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws