Verse KikaKerstboom met een goed verhaal

Emst- Zo simpel kan het zijn. Zoals je hebt kunnen lezen, worden er veel kerstbomen in Nederland afgekeurd. Ze zijn te dik, te smal of te scheef voor de grote markt. De kweker wil zijn land leeg hebben en de bomen worden vergeten of weggezaagd. Voor de mensen van Kika-kerstboom zijn deze bomen juist uniek en waardevol, want ook ieder mens heeft een natuurlijke afwijking! Hun doel is om transparant, sociaal en milieuvriendelijk te werken. Zij selecteren bewust geen stijlvolle maar een eerlijke kerstboom.

Bomen geïnspireerd op de mens van nu
Zoek niet verder! Wij hebben namelijk precies wat je zoekt. Al onze bomen zijn duurzaam en vers van het land. Want we hebben niet alleen een passie voor bomen, maar ook een passie voor een goed verhaal. En zo is je boom niet alleen excentriek, maar ook nog eens stijlvol! Want we selecteren niet op een perfect uiterlijk, maar op diversiteit. Misschien zoek jij wel een smal exemplaar voor in je kleine woonkamer. Anderen zoeken een boom met een gat erin om hun bijzondere kerstbal te laten schitteren. Of er doorheen te kunnen gluren….

Eerlijk en duurzaam
Natuurlijk begrijpen we dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Want wat is duurzaam, eerlijk of biologisch? Wanneer doe je het goed, in een maatschappij van perfectie of maakbaarheid? Al onze bomen zijn als mini kerstboompjes begonnen, terwijl ze 3 à 4 jaar oud waren. Het zijn dan nog maar kleine, kwetsbare plantjes van zo’n 10 tot 20 centimeter. Daarna groeien ze op het land van de kweker uit tot mooie kerstbomen. Echter, er zijn altijd buitenbeentjes! En die voldoen niet aan de eisen. … Heb jij oog voor buitenbeentjes en zie je perfectie in imperfectie? Haal dan bij ons je echte KiKakerstboom, vers van het land. Je ziet direct waar de kerstboom groeide, waar zijn wortels in de grond zaten en er zijn geen ingewikkelde processen nodig om de boom in de winkel te krijgen. Door een KiKakerstboom in huis te halen, help jij mee aan een betere wereld voor mens, dier en milieu.

“Men moet de boom buigen als die jong is…”
Help ons vooral mee om iedereen in je omgeving kennis te laten maken met een KiKakerstboom. Je komt makkelijk in actie, in jouw eigen omgeving en je steunt een fantastisch doel. Dus ben je op zoek naar een hippe boom, die ook nog eens eco-friendly is én duurzaam? Laat je vooral verrassen….Kom en zoek jouw perfecte imperfecte KiKaboom!

U kunt de kikakerstboom aan de Hertenkampseweg 49 in Emst zelf uitsteken of laten uitsteken. Ook zijn er in Epe en in Vaassen verkooppunten waar u uw kikakerstboom kunt halen voor dit jaar. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de site www.kikakerstboom.nu. Ook kunt u ons op facebook vinden via kikakerstboom. Wij zien u graag op 7 of 8 december aan de Hertenkampseweg 49 in Emst. Mocht u verhinderd zijn om te kunnen komen, dan kunt u altijd een kikakerstboom halen bij één van onze verkooplocaties (Epe bij Colors at Home en in Vaassen bij de korenmolen). Ook hier gaat de gehele opbrengst naar Kika.

woensdag 5 december

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws