Viermaal ‘Oh Denneboom!’ in Dorpskerk Terwolde

Terwolde- Zaterdag 15 december staat de Dorpskerk in Terwolde in het teken van de kerstvoorstelling ‘Oh Denneboom’, uitgevoerd door muziektheater Tabula Rasa uit Apeldoorn. Deze nieuwe theatergroep, opgericht in 2015 en zo’n 30 leden, heeft al twee grote producties op haar naam staan: “Dromen” en “LIVE! de Musical”.

Deze laatste productie werd in juni voor het voetlicht gebracht in Orpheus in Apeldoorn en werd zeer enthousiast ontvangen. Met “Oh Denneboom” brengt Tabula Rasa viermaal een voorstelling met veel muziek en zang. De voorstelling begint al op het kerkplein met een sfeervolle kerstmarkt en Christmas Caroll Singers. Tijdens de voorstelling in de kerk vertelt Elisabeth een verhaal, geïnspireerd op Witte Kerst van Godfried Bomans. In het verhaal is veel koor-, ensemble- en solozang verweven. Een voorstelling met een boodschap, maar tevens met de nodige humor.

Voorstellingen: zaterdag 15 december, 12.30 uur – 14.30 uur – 16.30 uur – 20.00 uur. Kaarten bestellen via : www.tabula-rasa.nu of direct bij supermarkt Coop De Lelie in Terwolde. Volw. € 7,50 / Jeugd tot 14 jaar € 5,-. Wilma Licht: regie, Floor Lanz: piano, Juul Beerda: accordeon / toetsen, Michiel Nijs: drums.

woensdag 5 december

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws