Volle bak bij boerenkoolfeest Scouting Gelre Groep

Twello- Het was weer een vrolijke boel afgelopen zaterdag bij scouting Gelre Groep. Het jaarlijkse boerenkoolfeest werd gevierd. De jongste kinderen kwamen ’s middags al naar het clubhuis en vermaakten zich met diverse spellen en een eigen versie van Hunted (U kent dit vast wel van TV). Ondertussen werd door een eigen kookteam een smakelijke boerenkoolmaaltijd met wordt gekookt voor alle leden, ouders, broertjes en zusjes van de jeugdleden.

Na de maaltijd gingen de jongste kinderen naar huis en was er nog een spelprogramma voor de oudere scouts. Zij trokken er op uit voor een spel in het donker, een mengvorm tussen dropping, speurtocht en Hunted. Dus scouting ouderwets? Echt niet! Scouting is hip en trendy. De scouts vanaf 11 jaar bleven deze nacht ook overnachten in het clubhuis en zondagochtend was het programma afgelopen. Het was een zeer geslaagd evenement!

Tijdens het boerenkoolfeest werd afscheid genomen van een aantal kaderleden: Sonja, Hidde, Leon, Maarten en Thijs. Ze konden niet allemaal aanwezig zijn, maar uit handen van voorzitter Harm Groen krijgen zij een attentie voor jarenlange en enthousiaste inzet voor deze prachtige vorm van jeugd- en jongerenwerk. En gelukkig gaan bij een afscheid ook altijd weer andere deuren open en zijn het afgelopen jaar ook weer nieuwe leid(st)ers begonnen.

https://www.facebook.com/ScoutingTwello

woensdag 31 januari

Deel dit bericht