Volwassenen krijgen acteerlessen bij Tim Koldenhof Producties

Apeldoorn- Tim Koldenhof Producties (TKP) komt met een nieuwe les: Acteren voor volwassenen. Joji Na, één van de eigenaren bij TKP, vertelt: “We horen van volwassenen in onze school dat het hen leuk lijkt om ook acteerlessen te volgen. Deze les stond nog niet op ons programma, maar hebben we inmiddels wel gepland. Iedere maand is er een les op een donderdagavond. Iedere les heeft een ander thema en daardoor maak je kennis met de verschillende facetten uit het acteervak. De deelnemers gaan aan de slag met onder andere een tekst uit Shakespeare, het uitbeelden van verhalen, theatersport en muziektheater. Iedereen met een passie voor acteren is welkom en ervaring is geen must.”

Wanneer

Donderdag 11 april wordt deze reeks van vier lessen gestart. Daarna is de les op donderdag 25 april, 23 mei en 27 juni. De les start om 19.00 uur bij Tim Koldenhof Producties aan de Vlijtseweg 140 in Apeldoorn. Aan iedere les is een thema gekoppeld. De lessen zijn apart van elkaar te volgen. Joji: “Natuurlijk is het mogelijk om de vier lessen die we voor de zomervakantie geven allemaal te volgen. Maar het leuke is ook dat je de lessen apart van elkaar kan volgen. Je kan dus kijken aan welk thema je graag meedoet.” Meer informatie over deze lessen en de thema’s zie je op timkoldenhof.nl (https://timkoldenhof.nl/acteerles-volwassenen/)

Inschrijven

Heb je zin om deze vier lessen (of één of een aantal) te volgen? Meld je dan nu al aan via timkoldenhof.nl (inschrijven les). Volg je alle lessen dan betaal je eenmalig €50,-. Volg je losse lessen dat betaal je € 15,- per les.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Tim Koldenhof Producties via (055) 301 31 43 of administratie@timkoldenhof.nl

woensdag 10 april

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws