Voorst gaat weer drie dagen feest vieren

Voorst- De tent staat, het feestterrein ingericht en bestuur en overige vrijwilligers van de stichting Kermis en Oranjefeest Voorst staan klaar om de dorpsbewoners een mooi feest te bezorgen. Naast de festiviteiten in en om de feesttent zal ook dit jaar weer een leuke kermis Voorst bezoeken. De kermis is open op vrijdag van 14.00 – 1.00, zaterdag van 13.00 – 01.00 uur en zondags van 12.00 – 20.00 uur.

Het feest begint op vrijdag 14 juni met om 13.15 uur - KidsFestival

voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 uit het dorp Voorst met allerlei verschillende activiteiten voor alle leeftijden. Uiteraard is er drinken en iets lekkers en krijgen alle basisschoolkinderen twee bonnen voor de kermis.

Trap het weekend samen af op het mooie terras! Kom vanaf 17.00 uur een heerlijke vrijdagmiddagborrel halen in de feesttent! DJ Leon Weijenberg zal voor muzikaal vermaak zorgen. In samenwerking met keurslagerij Aalpoel wordt om 18.00 uur weer een gezellige barbecue georganiseerd. Voor slechts € 12,50 ontvang je een waardebon voor een heerlijk compleet barbecuepakket en twee gratis drankjes. Speciaal voor de kinderen komt er een kinderpakket tegen gereduceerd tarief. Koop dan uiterlijk 12 juni jouw waardebon bij Aalpoel in de slagerij.

Vanaf de BBQ om 21.00 uur in een keer door, ‘s avonds barst het feest los onder leiding van de vrouwenband STEAM. Verwacht geen brave liefdesliedjes of ingestudeerde danspasjes. Cheesy guilty pleasures, langharige rock classics, dampende meezingers en happy hardcore worden door deze dames niet geschuwd.

Op zaterdag 15 juni gaat voor de 15e keer de Oldtimer toertocht van start.

Verzamelen vanaf 08.45 uur in de feesttent, de tocht vertrekt om 10.00 uur.

Om 13.00 uur begint op het terrein het Vogelschieten met muziek van Vuur & Vlam

Inschrijven kan vanaf 13.00 uur en om 13.30 uur wordt het eerste schot gelost door Jolanda Kooistra. Voor de jeugd van 10 t/m 17 jaar is een eigen competitie, hier is de deelname gratis en het startschot wordt gelost door Lucas Mulder. Tijdens het vogelschieten zal – net als vorig jaar – het akoestische trio Vuur&Vlam buiten de muziek verzorgen.

Om 21.00 uur gaat het feest verder onder leiding van Slamm. Een allround coverband vol afwisseling en enthousiasme met een opzwepende combinatie van show, muzikaliteit en feest. In de pauzes zorgt het DJ Team Deftâgh ervoor dat het geen moment stil zal zijn. Op zaterdagavond bedraagt de entree voor 14 jaar en ouder € 7,-

De zondag is vooral bedoeld als familiedag, er is voor elke leeftijdsgroep wat leuks te beleven!

Om 10:30 uur begint de Seniorenbingo & geeft Fanfare Korps Voorst een lunchconcert. Koffie en koek, bingo, een advocaatje en een lunchconcert. Klinkt dat niet gezellig? De ochtend is vooral bedoeld voor senioren maar ook zeker de iets jongere bingoliefhebbers zijn van harte welkom. ‘s Middags vanaf 13.00 uur vindt het dorpsspel plaats. Wederom wordt er weer een waar spektakel neergezet! Kom meedoen of kijken naar deze leuke, uitdagende en actieve middag. DJ Leon Weijenberg zal de middag met zijn muziek opzwepen.

Hiernaast is voor de kinderen ook nog extra vermaak. Er is een springkussen, tekentafel, pingpongtafel en een reuze-sjoelbak.

Met de twee Dj’s van de B&B’s Partyshow wordt het vanaf 17.00 uur een knotsgekke avond! Om dit fantastische weekend perfect af te sluiten is er ook nog een gastoptreden van een “Mystery Guest”. Onze special guest is graag gezien in Voorst en maakt er 100% feest van.

woensdag 12 juni

Deel dit bericht