Voorverkoop Paas Party XXL gaat van start

Klarenbeek- Carnavalsvereniging Pacelli organiseert samen met ADAS Events op paaszaterdag 31 maart hun traditionele Paas Party XXL. Vanaf 14 jaar is iedereen welkom op dit jaarlijks terugkomend evenement met de Pasen in Klarenbeek. Aanvang 21.00 uur in de grote zaal van De Nieuwe Zweep.

Veel Muziek en Spektakel

Men kan vanaf zaterdag 3 februari toegangsbewijzen aanschaffen in de voorverkoop voor maar €12,50 (aan de zaal €17,50) bij de welbekende voorverkoopadressen in de regio. Vorig jaar tijdens de Paas Party XXL waren er zo’n 1000 enthousiaste bezoekers aanwezig, die een topavond hadden gehad met veel muziek en spektakel. Ook dit jaar kunnen bezoekers weer genieten van een leuk programma tijdens editie 4 van Paas Party XXL op zaterdag 31 maart 2018. Het wordt een mooie avond met veel muziek van onder andere Paul Elstak (bekend van de hits: Rainbow in the Sky, The Promised Land, Don’t leave me alone en Luv U More), DUNE (bekend van de hits: Hardcore Vibes, Are You Ready To Fly, Can’t Stop Raving en Hand in Hand), De Lawineboys (bekend van de hits: Sex met die kale, Joost, Laat maar Waaien en Als We Gaan) en natuurlijk DJ Sander. Ook is er weer veel spektakel met podiumdanseressen en lasershows. Kortom een hoop muziek en spektakel op deze avond voor jong en oud, en dat maar voor €12,50 in de voorverkoop.

Voorverkoop scheelt 5 euro

Toegangsbewijzen zijn in de voorverkoop aan te schaffen voor €12,50 (aan de zaal €17,50) bij Wolters Tweewielers (Klarenbeek), Plus Imanse (Klarenbeek) Snackcounter Joris (Klarenbeek) Primera Oonk (Twello) Hans z’n Frietje, (Apeldoorn), Primera de Damper, (Beekbergen), Coop Versluis, Music and Entertainment (Voorst), Snackbar De Pitstop (Wilp). Cafe Jan de Groot (de Vecht), Cafe de Ruif, (Vaassen) SJW Peco, (Teuge) Cafe de Kroeg (Loenen) Primera Tabor (Eerbeek) Persoonlijke kaartverkoop kan ook bij Roy Zweverink en/of Lennart Elijzen van de Klarenbeekse Bus en/of Erwin Klumper, Jeroen Hendriksen van Carnavalsvereniging Pacelli. Hier kunt u ook toegangskaarten reserveren via de volgende mailadressen: klarenbeeksebus@hotmail.com / cvpacelliklarenbeek@gmail.com Heeft U geen zin om zelf toegangskaarten te halen bij de voorverkoopadressen? Bij afname van minimaal 4 toegangskaarten komen we ze bij U bezorgen! Stuur een mail naar cvpacelliklarenbeek@gmail.com of stuur een WhatsApp bericht naar 06-30932755 en wij komen de toegangskaarten bij U langs brengen, wel in overleg natuurlijk.Voor meer informatie over de voorverkoop en optredende artiesten zie de website www.paaspartyxxl.nl

of kijk even op de facebookpagina van de Grote Paas Party XXL.

woensdag 31 januari

Deel dit bericht