Voorwaarts - Quintus 2

Twello- In het vernieuwde sporthal Jachtlust werd de eerste thuis wedstrijd gespeeld van het seizoen. Voorwaarts met een ‘bijna’ complete selectie helaas zonder Jorien en Alineke. Iedereen was gedreven en gemotiveerd om de punten in huis te houden.

Deze week met onze welp van de week: Suze. We beginnen de wedstrijd een beetje slordig door afspeel fouten en moesten we even wennen aan de bal. Na 5 minuten kwam ons spel er in. Er werd gespeeld met goeie druk en zo kwam er veel ruimte voor de rechter kant bij Romy en Keyara. Het ging gelijk op in de eerste 15 minuten. Quintus stond in een offensieve dekking en hierdoor kwamen er veel ruimtes vrij. Na 15 min bracht Lisa de stand op 8-7 en toen kwamen wij in voorsprong. De dekking van Voorwaarts stond erg sterk en er werd goed samen gewerkt. De rust stand was 16-10.

In de rust werden al onze beach teams in het zonnetje gezet, gesproken door Bas. Er zijn mooie prestaties geleverd en dat is zeker de huldiging waard. Ook kregen wij nog een paar tips maar vooral de drive om zo door te gaan. In de 2e helft begonnen we de eerste minuten wat slordig. Toch bleef ons spel op tempo in de aanval met mooie doelpunten van Daimy en Lisa. Na 15 minuten kwam de stand op 24-17. Quintus had hun dekking nog offensiever gezet. Hier had Voorwaarts moeite mee. Door druk en veel loop bewegingen kwamen we gelukkig wel bij het doel. Er werden mooie doelpunten gemaakt. De eindstand van de wedstrijd is 30-23.

Volgende week speelt Voorwaarts tegen Foreholte. Om 18:00 vertrekt de Bus, je kunt je nog aanmelden voor de bus via onze social media.

Scores: Aniek 1, Chantal 1, Daimy 9, Jill 1, Keyara 4, Lisa 10, Romy 2, Silke 2, Lara 1.