Vraag het de politiek

Twello- Politieke partijen in Voorst op 14 maart 'met de billen bloot' via ikhebeenvraagaandepolitiek@gmail.com Is voor u als kiezer nog steeds niet duidelijk waar de diverse partijen echt voor staan, mail uw vraag dan naar ikhebeenvraagaandepolitiek@gmail.com. Op woensdag 14 maart aanstaande zal Stefan Rutgers uw vraag aan de partijen voorleggen.

Dit politiekcafé zal plaatsvinden in het Trefpunt Duistervoorde van 14.00 tot 16.00 uur. U bent natuurlijk van harte welkom om uw vraag zelf voor te leggen. Alle politieke partijen hebben hun medewerking toegezegd en zullen dan laten zien waar ze voor staan. De organisatie wil graag weten waar de echte verschillen bij de diverse partijen liggen. Vóór de pauze mogen de partijen, die tegenover elkaar staan, elkaars partijprogramma kritisch beschouwen. Daarna mogen ze de eigen sterke punten presenteren. Na de pauze zullen de vragen van de aanwezigen en de overige inwoners van de gemeente Voorst worden voorgelegd aan het forum van politieke partijen. Wellicht geven de antwoorden de (zwevende) kiezer een handvat om op 21 maart de juiste keuze te maken. Een juiste keuze is van groot belang voor de komende jaren.

Het Politiekcafé zal plaatsvinden in: Het Trefpunt Duistervoorde (DE ontmoetingsplaats voor iedereen die daar behoefte aan heeft), St. Maartenserf 85 Twello. trefpuntduistervoorde@gmail.com

De koffie/thee staat voor u klaar.

woensdag 7 maart

Deel dit bericht