Wandelen en afscheid Ingrid Wolters als dorpscontactpersoon

Klarenbeek- Op woensdagochtend 4 oktober werd er weer een prachtige route gewandeld van ongeveer 8 kilometer door ruim 20 personen! Bij terugkomst stond de koffie klaar met deze keer een heerlijk cakeje erbij.

Er was namelijk een speciale verrassing geregeld voor Ingrid.

Roy Zweverink, Marilou Pelgrim (huidige dorpscontactpersonen) en vele anderen wilden Ingrid graag bedanken voor haar enorme inzet voor het dorp de afgelopen jaren. Ingrid stopt namelijk als dorpscontactpersoon. In de afgelopen 4 jaar hebben Ingrid en Roy zich keihard ingezet als dorpscontactpersonen, voor het dorp Klarenbeek. Ze hebben in deze 4 jaar ontzettend veel bereikt, ontzettend veel activiteiten ontplooid en veel vrijwilligers zover weten te krijgen om bij deze talloze activiteiten te helpen. Het dorp Klarenbeek is een ontzettend levendig dorp, dat mede dankzij Ingrid haar inzet nog verder is uitgegroeid.
Ingrid gaat de komende jaren zich nog op verschillende vlakken inzetten, dus we zijn nog lang niet van haar af wink Roy en Marilou zijn op dit moment de dorpscontactpersonen.

woensdag 11 oktober

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws