Werkzaamheden herinrichting Rijksstraatweg tijdelijk opgeschort

Voorst- De nieuwe riolering van de Rijksstraatweg tot kruising Enkweg/Schoolstraat is volledig aangelegd. De volledige puinbaan is ook aangebracht, verdicht en in profiel gemaakt. De verharding is tot en met de linker inrit van de supermarkt gereed. In de eerste week van de bouwvakvakantie gaan de straatmakers door om ook de rechter inrit van de Coöp gereed te maken. Na de vakantieperiode wordt het aanbrengen van de resterende verhardingen van dit deel afgerond.

De kruisingen Kerkstraat en Tuinstraat zijn volledig open gesteld voor al het verkeer.

De supermarkt is weer bereikbaar via de linker inrit. De week daarna gaat de rechter inrit ook weer open. De tijdelijke inrit vanaf de Hoflaan blijft in de vakantieperiode ook open.

Na de bouwvak zal hier de situatie weer worden aangepast zoals het was en de tijdelijke parkeerverboden worden opgeheven.

In de bouwvakvakantie zal de Rijksstraatweg tijdelijk worden opengesteld voor het verkeer. Vanaf de Schoolstraat tot de inrit van de supermarkt zal dit wel via de puinbaan zijn. Ook in de vakantieperiode is de omgevingsmanager voor u bereikbaar. (Henk Bos 06-17676627 of h.bos@ntp.nl)

woensdag 31 juli

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws