Wie wil Paashaas zijn?

Twello- Veel mensen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken, zeker in deze tijd. Vanwege burn out of eenzaamheid, of omdat je in je eentje de zorg hebt voor je kinderen. Zo’n steuntje in de rug willen we voor mensen zijn met de actie Paashaas, een initiatief van de Dorpskerk Twello.

Doet u mee? Iedereen kan Paashaas zijn: oud of jong, gezin of alleen, kerklid of niet. Als je je aanmeldt word je gekoppeld aan een dorpsgenoot, die je in de weken voor Pasen enkele keren een presentje brengt. Iets dat je zelf maakt of bakt, of een tekening van je kinderen, of . . .

De tijd voor Pasen heet in de kerk de veertigdagentijd, een periode van bezinning en omzien naar elkaar. Op weg naar het Paasfeest, het feest van de opstanding. Vandaar dat we deze actie in deze tijd doen. In eerdere jaren was er de kerstengel, een zelfde initiatief, en toen bleek dat mensen enorm blij en ontroerd waren door dit gebaar. Meld je dus aan als Paashaas, of draag een ontvanger voor. Via email: gosseling@pkn-twello.nl of telefonisch: 0646166193. Het kan nog tot 28 februari. Daarna word je gekoppeld aan een dorpsgenoot en kan je aan de slag. We houden rekening met regels rond privacy en corona. Laten we met een flink aantal dorpsgenoten een steun in de rug zijn voor anderen.

woensdag 24 februari 2021

Deel dit bericht