Wildavond Brasserie Kriebelz

Terwolde- Volgens traditie vindt in de eerste week van November een avondvullende wildavond plaats in Brasserie Kriebelz in Terwolde. Meer dan 60 wildgerechten staan er op het menu. Vorig jaar kon deze editie helaas niet plaatsvinden in verband met onvoorziene omstandigheden. Heel veel vaste gasten van deze wildavond gaven aan het zeer gemist te hebben.

Editie nummer 6 op zaterdag 4 november ziet er als volgt uit:

U wordt ontvangen op het terras met brandende vuurkorven en een welkomstdrankje geserveerd door het gastvrije team van Brasserie Kriebelz. Tijdens het welkomstdrankje kunt u op de foto met de vele prachtige roofvogels van Beauty and Wings.

Daarna neemt u plaats aan in door wildsferen aangeklede tafels voor een avondvullende wildavond/proeverij. Vier uur lang gaat u genieten van een zeer uitgebreid wildbuffet met meer dan 60 gerechten. Niels, van Beauty and Wings gaat u aan tafel van alles vertellen over zijn grote trots, de roofvogels waar hij demonstraties mee geeft door het hele land. Mooi is te zien hoe deze machtige vogels door de eetzaal vliegen. Allereerst worden er soepen, koude en warme voorgerechten gereserveerd. Daarna staan alle hoofdgerechten in de schijnwerpers. Het uitgebreide grand dessert buffet en daarna een kopje koffie met het kruidenbitter Terwoldenaartje en de bekende Kriebelz snoepdoos zorgen voor de perfecte afsluiting.

Bent u geen wildliefhebber?

Geen probleem. Naast alle wildgerechten worden voldoende ‘normale’ vlees- en visgerechten geserveerd.

Aanvang: 18.00 uur
Eindtijd: +/- 22.00 uur

Info Brasserie Kriebelz 0571-292022 info@brasserie-kriebelz.nl
Uitsluitend op reservering

woensdag 1 november

Deel dit bericht