Willem Bonekamp winnaar 10-over-rood Teuge

Teuge- Van dinsdag 28 november tot en met vrijdag 1 december werd er weer traditioneel een 10-over-rood toernooi gespeeld door de leden, vrijwilligers en sponsoren van Sportclub Teuge. Na de spannende voorwedstrijden bleven er 18 spelers over, die speelden voor een plaats in de finale. Velen wisten al te voorspellen wie deze finale zou gaan winnen, maar een outsider ging met de eer strijken. Willem Bonekamp kwam na 5 beurten in de finale als winnaar uit de bus in een wedstrijd waarbij de meeste spelers de laatste carambole niet wisten te maken. Paco Buitenhuis pakte in de zevende beurt de tweede plaats, gevolgd door Eddy Huiskamp die in beurt acht uit was. Plaatselijke favoriet Jonni Smeenk bleef erg lang op 9 caramboles staan en zal nog weleens wakker worden van de gemiste kansen. Ook Henne Kerkdijk (een allrounder) die doorgaans de hele tafel nodig heeft, kwam er niet aan te pas. Al met al een sportief toernooi, dat zeker weer een vervolg krijgt in 2018.