Wilp neemt afscheid van zijn DCP-er

Wilp- Op zaterdagmiddag 22 september neemt Wilp afscheid van zijn dorpscontactpersoon (DCP). Gé Lenselink heeft deze rol vijf jaar vervuld en vindt het nu tijd om een stapje terug te doen. 1 september heeft hij het stokje overgedragen aan Guus & Gerrit Kroes. Op de achtergrond blijft Gé nog wel betrokken bij enkele activiteiten, zoals de Wandel4daagse en de lichtweek.

De Wilpse Belangenvereniging wil iedereen de kans geven om Gé persoonlijk te bedanken voor hetgeen hij de afgelopen vijf jaar heeft neergezet. Met name voor de oudere doelgroep zijn er veel dingen van de grond gekomen onder zijn leiding. Hiervoor nodigen zij je uit voor afscheidsborrel in dorpshuis de Pompe, zoals gezegd op zaterdag 22 september vanaf 16.00 uur. Kom gezellig langs om te proosten met én op deze sympathieke Wilpenaar.

Open Wilpse Kampioenschappen Jeu de Boules
Voorafgaand aan de afscheidsborrel staat er een Jeu de Boules-wedstrijd op het programma. Deelname is gratis, de roem is eeuwig en iedereen is welkom! In duo’s wordt er gestreden om de ‘Gé Lenselink Trofee’. Er wordt gestart om 13.00 uur. Aanmelden is een must zodat vooraf een speelschema opgesteld kan worden. Geef je als duo op via g.kroes14@gmail.com

woensdag 12 september

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws