Win jij een gratis zomerabonnement van zwembad De Schaeck?

Twello- Ook deze zomer kun je weer voordelig zwemmen bij zwembad De Schaeck met een zomerabonnement. Op 1 april is de voorverkoop gestart. Het zomerabonnement koop je tot 31 mei met een korting van bijna 15 % op de normale prijs.

Aanvragen

Het abonnement vraag je aan bij de receptie van het zwembad. Daar is het aanvraagformulier verkrijgbaar. Ook kun je dit formulier downloaden via www.deschaeck.nl. Op de website staan ook de tarieven van dit jaar en alle informatie over de abonnementen.

Groot onderhoud van het binnenbad

Van 15 tot en met 28 april is de gehele binnenbad accommodatie vanwege groot onderhoud gesloten. Het is in die periode niet mogelijk om het zomerabonnement aan te vragen en binnen te zwemmen. Wel is het buitenbad op sommige tijden dan open. Deze openingstijden staan op www.deschaeck.nl.

Voordelen

Met het zomerabonnement zwem je onbeperkt tijdens de recreatieve uren. Vanaf 15 april kan dit al in het buitenbad en vanaf 29 april ook in het binnenbad. Het discozwemmen op 3 mei is ook gratis toegankelijk met het zomerabonnement. Verder doe je voordelig mee met de Zwem7Daagse (dit jaar van 18 tot en met 24 mei) en kun je gebruik maken van speciale horeca aanbiedingen.

Wil jij een zomerabonnement winnen?

Doe dan mee met de #WaterSplashChallenge! Gooi een emmer water over jezelf of een ander. Film dit en upload het filmpje op de Facebookpagina van het zwembad met #watersplashchallenge. De mascotte Sjaak heeft het goede voorbeeld al gegeven door zwemlesinstructeur Linda nat te gooien. Het filmpje daarvan vind je op de Facebookpagina van De Schaeck. De actie loopt tot en met 30 april. Ga snel naar facebook.com/zwembaddeschaeck om mee te doen met deze leuke actie!

woensdag 10 april

Deel dit bericht