Workshop ‘Eten met aandacht’

Loenen- Op woensdag 24 januari organiseren gewichtsconsulent Hanneke Nieuwenhuis en mindfulnesstrainer Jantine Peters een workshop met de titel ‘Eten met aandacht’. Eten met aandacht ofwel ‘mindful eten’, hoe doe je dat? En: hoe kun je het volhouden in de hectiek van alledag, of op lastige momenten? Daarover gaat deze workshop.

Eten met aandacht heeft alles te maken met jezelf beter leren kennen, vriendelijke aandacht hebben voor hoe het met je gaat en weten wat je nodig hebt. Als je met meer aandacht gaat eten, leidt dat tot een plezieriger relatie met eten, maar ook tot meer inzicht in waarom je eigenlijk eet en tot bewustere keuzes.

Mindful en aandachtig omgaan met eten, betekent meer genieten. Het gaat er niet zozeer om wat je eet, maar hoe en waarom. In deze workshop leer je je eetgedrag te onderzoeken, in plaats van te veroordelen. Het biedt je inspiratie en praktische tips om wat dichterbij een ontspannen relatie met eten te komen.

De workshop duurt van 19.30 - 22.00 uur en wordt gegeven in de praktijkruimte van Hanneke Nieuwenhuis, aan de Zilvensebroekweg 57 in Loenen. De kosten bedragen €20,-

Meer informatie en opgave: www.aandachtgeeftjekracht.nl en www.hannekenieuwenhuisgewichtsconsulent.nl of bij Hanneke Nieuwenhuis: tel. 06-30 77 0111 of hanneke.nieuwenhuis@kpnplanet.nl

woensdag 10 januari

Deel dit bericht