Workshop mindfulness

Hall- Op donderdagavond 20 september zal mindfulnesstrainer Jantine Peters in “de kleine Mhene” in Hall een workshop geven over mindfulness. Tijdens de workshop zal Jantine Peters met de deelnemers enkele mindfulness oefeningen doen en vertellen over de achtergronden ervan. Ook zal er informatie worden gegeven over de 8-weekse Mindfulness training die vanaf 4 oktober van start gaat.

Wat is mindfulness

Het Engelse woord mindfulness kun je vertalen met opmerkzaamheid. Mindfulness is een

vaardigheid die je kunt oefenen en is bewezen effectief te zijn op het gebied van het bestrijden van pijn, stress en depressiviteit. Ook steeds meer mensen zonder specifieke klachten kunnen de kracht van mindfulness ontdekken en leren zo meer rust en aandacht in hun leven te brengen.

Aanmelden

De workshop duurt van 19.30 tot circa 21.00 uur en kost € 10,00. Opgave voor de workshop is gewenst. Vanwege de oefeningen die worden gedaan is het handig om makkelijk zittende kleding aan te trekken. Locatie: natuurboerderij de Mhene, Lendeweg 4a, 6964 CK Hall. Meer informatie: www.aandachtgeeftjekracht.nl, T: 06-17.369.599, E: jantine.peters@hetnet.nl

woensdag 12 september

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws