Workshops Ismakogie

Twello- Maak en hou jezelf soepel Heeft u last van uw voeten, benen, rug of schouder? Maak dan kennis met Ismakogie! Dit is een houdings- annex beweegmethode die een positieve invloed heeft op gewrichten en ledematen. Op donderdagavond 16 en 30 november kunt u tijdens een workshop ervaren wat Ismakogie doet voor uw lichaam.

Wat is Ismakogie?

Met Ismakogie leert u uw hele lichaam bewust te gebruiken. Door eenvoudige oefeningen verbetert u uw lichaamshouding en ontspant u uw lichaam. Vaak zijn wij ons niet meer bewust van onze lichaamshouding. Wij zijn dit als het ware uit het oog verloren. Want bent u zich ervan bewust hoe u zit of staat? Door het ontbreken van dat bewustzijn kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Bij pijnklachten bijvoorbeeld gebruikt u uw lichaam zo dat u minder of geen klachten ervaart. Maar door die andere houding kunnen weer nieuwe klachten ontstaan. U kunt klachten uitstellen of misschien zelfs voorkomen met Ismakogie. Dit hangt mede af van lichamelijke afwijkingen die u kunt hebben. Helaas is ook met Ismakogie niet alles op te lossen maar zijn er vaak wel veel verbeteringen.

Bewust bezig zijn met uw lichaam

Sommigen vergelijken Ismakogie met mindfullness. Je bent bewust en met aandacht met je lichaam bezig. Dat is juist in onze hectische tijd nuttig want druk zijn wij allemaal. Met Ismakogie keer je terug naar je lichaam en voel je het weer echt. Ismakogie werkt met zachte, rustige bewegingen. Door die bewegingen wordt er ‘gewrichtssmeer’ aangemaakt. U loopt met een ”vrij” en voldaan gevoel de zaal uit, en niet zwetend en puffend. U werkt wel degelijk met uw lichaam, maar dat gebeurt alleen op een subtiele manier. De oefeningen zijn overal toepasbaar. Zelfs in een wachtkamer of tijdens een autorit. Ismakogie is goed voor iedereen; met of zonder pijnklachten.

Ervaar zelf wat Ismakogie voor u doet!

Tijdens de workshop op donderdag 16 november (19.30 tot 21.00 uur) ligt de nadruk op voeten, enkels en knieën. Op donderdag 30 november (19.00 tot 20.30) is het thema rug en schouders. Deze workshops worden gehouden in het Irenegebouw, Dorpsstraat 8 in Twello. De kosten zijn € 20,00 per workshop Voor meer informatie belt u 0571-276897. Aanmelden kan via: ismakogie.twello@gmail.com

woensdag 8 november

Deel dit bericht