Zeker 120 griezels dwaalden door de straten van Voorst

Voorst- Het dorp kijkt terug op een zeer geslaagde griezelweek die woensdagmiddag begon met een creatieve activiteit: pompoenen snijden. Onder het genot van een lekker kopje pompoensoep zijn door leerlingen van beide scholen een heleboel mooie kunstwerkjes gemaakt. Door een bijdrage van de ondernemersvereniging was het mogelijk om onder meer speciale snijsetjes aan te schaffen zodat er veilig gewerkt kon worden. Er werden de mooiste pompoenen gesneden. De gemaakte pompoenen zijn met de kinderen meer naar huis gegaan en deze zag men vrijdag veelvuldig terug tijdens de griezeltocht door het dorp.

Alle kinderen en ouders verzamelden zich aan het begin van de avond op het plein aan de Tijmstraat. Zeker 120 kinderen trokken verkleed als heksen, spoken en andere ‘griezels’ door de straten van Voorst om aan te bellen bij de vele versierde huizen waar een kaarsje brandde. Na afloop van de tocht kwam iedereen weer terug op het plein voor lekkere warme chocolademelk of een glühwein en natuurlijk om even op te warmen en na te praten rond het vuur.

De organisatie van het Halloween-evenement, dat mede mogelijk is gemaakt door het Voorster Belang, kijkt terug op een zeer geslaagde avond waaraan iedereen in het dorp een bijdrage heeft geleverd, iedereen bedankt!

woensdag 7 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws