Zin om te zingen? Kom ‘In Between’ versterken

Wij, In Between De Vecht, zijn een enthousiast koor dat al heel wat jaren met elkaar mooie liederen zingt. Elke maand zingen wij tijdens een viering, niet alleen in de kerken binnen onze parochie Franciscus en Clara, maar ook tijdens vieringen in de Wilhelmina Kerk op De Beemte, Casa Bonita, Randerode etc.

Niet alleen reguliere vieringen, maar ook bijzondere vieringen, waaronder bijvoorbeeld de Top2000 viering, allerzielen viering, vormsel- of communievieringen etc.

De liederen die wij zingen zijn erg gevarieerd; Eres Tu, Ubi Caritas, All the leaves are brown, nederlandse- en engelse liederen. Wij zingen niet de reguliere liederen vanuit de kerk, maar wel liederen met een boodschap.

Ons koor wordt al vele jaren met veel enthousiasme begeleid door onze dirigent Martin Rothengatter en ons muzikaal duo Maurice ten Have op gitaar en Dora Overvelde op de dwarsfluit.

Nu zijn wij op zoek naar nieuwe leden voor ons koor. Dus vind jij het heerlijk om in een ontspannen sfeer te zingen, ben jij een alt, sopraan, bas of tenor, wij kunnen je stem heel goed gebruiken.

Kom gerust eens bij ons luisteren! Elke dinsdagavond repeteren wij in de voormalige St.Antonius Kerk op de Vecht van 20.00 uur tot 21.30 (Kerkstraat 32).

Voor meer informatie kun je terecht bij Martin Rothengatter 06/36551395 of m.rothengatter3@upcmail.nl of Ineke Bouwmeester 06/25501674 of inekebouwmeester@concepts.nl

woensdag 28 februari

Deel dit bericht