Zomerfair bij OBS De Dalk

Klarenbeek- Afgelopen vrijdag 28 juni was het volop feest bij O.B.S. De Dalk. Dit jaar werd er voor de 1ste keer de Klarenbeekse Zomerfair georganiseerd, in plaats van de jarenlange Floralia. Het thema was vooral gebaseerd op zomerse sferen en spellen. En hoe kon het ook mooier met het weer van de afgelopen dagen.

Leerlingen waren in de klassen al drukdoende geweest om zelf spullen te maken voor de verkoop. Op de avond zelf was het plein mooi en gezellig in zomerse sferen ingericht. Kinderen konden zich laten schminken, de nagels mooi laten lakken. Je kon je haren mooi laten vlechten of opsteken bij Mariska’s Kapperstruck. An d’r Gevoel gaf je een heerlijke stoelmassage. De kinderen konden ook actief zijn op de fair door lekker te springen op het springkussen van Partyverhuur Klarenbeek. Maar er waren ook mooie prijzen te winnen bij het boogschieten. Kinderen mochten een lekker broodje bakken boven een kampvuurtje. Een rondje draaien aan het kleine rad, waarbij je zeker altijd prijs hebt is voor kinderen ook altijd leuk. Hoe leuk; onze eigen juf Ank was er met haar paarden. Zij maakte samen met de kinderen een rondritje door het mooi Klarenbeek. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd door een heerlijke BBQ. Uiteraard was het rad van avontuur met supermooie kinder- en volwassen prijzen ook in trek. Aan het einde van de fair was de trekking van de verloting. Alle prijzen van de verloting kwamen van de Klarenbeekse ondernemers, zo werd het een echte Klarenbeekse Zomerfair. De winnende lotnummers kunt u vinden op facebookpagina van OBS De Dalk en op de internetpagina van school: www.dedalk.nl .

Graag wil de organisatie de Klarenbeekse ondernemers bedanken voor hun prijzen en de sponsoring daarbij! Mariska’s Kapperstruck, An d’r Gevoel en Partyverhuur Klarenbeek voor hun medewerking. Uiteraard ook alle kinderen, de leerkrachten van de school en alle hulpouders. Maar ook alle bezoekers aan de Klarenbeekse Zomerfair, want zonder was er geen fair. De opbrengst van de avond zal ten goede komen aan de kinderen van de school.

woensdag 3 juli

Deel dit bericht