Zomerse klanken door Muziekvereniging Klarenbeek

Op zondagmiddag 24 juni verzorgt Muziekvereniging Klarenbeek een concert met mooie zomerse klanken. Dit jaar is het kinderkoor van start gegaan met inmiddels een groep van 17 enthousiaste kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar. Zij zullen onder leiding van Alette van den Brul deze middag enkele vrolijke liedjes zingen.

Het opleidingsorkest onder leiding van Ina Esselink zal van zich laten horen en spelen een aantal nummers samen met het kinderkoor.

Het harmonieorkest zal optreden onder leiding van de nieuwe dirigente Inge Lage Venterink.

Inge is op 8 mei als dirigent begonnen en heeft de dirigentstok overgenomen van Jos Pijnappel die de afgelopen 8 jaar met veel enthousiasme bij ons heeft gedirigeerd.

Als afscheid zal Jos deze middag ook nog enkele muziekwerken dirigeren.

Meerdere herkenbare muziekstukken zullen ten gehore worden gebracht o.a. A Tribute to Amy Winehouse, Het dorp, Sweet Caroline en Hollandse Wals Medley.

Natuurlijk kan een mars niet ontbreken. Het harmonieorkest zal samen met het opleidingsorkest Sempre Unita ten gehore brengen.

De middag begint om 14.30 uur op het Dr. Blok plantsoen in Klarenbeek, er zijn genoeg zitplaatsen, catering is aanwezig en toegang is gratis. Er is gelegenheid om een vrije gift te schenken voor de gemaakte onkosten.

Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar het MFC aan de Bosweg 14 te Klarenbeek.

Voor meer informatie over de vereniging zie onze vernieuwde website; www.muziekverenigingklarenbeek.nl en de facebookpagina.

woensdag 13 juni

Deel dit bericht