Zwemmen in de herfstvakantie bij zwembad De Schaeck

Twello- In de herfstvakantie is er bij zwembad De Schaeck genoeg te beleven. Vanaf zaterdag 14 oktober ligt er iedere middag een groot opblaaskussen in het water. Deze keer is er gekozen voor een spectaculair opblaaskussen van maar liefst 10 meter lang! Speelplezier gegarandeerd… In de week van de herfstvakantie (14 oktober t/m 22 oktober) is de vakantievoordeelkaart te koop voor slechts 7,-. Bij deze voordeelkaart krijg je een entreekaart, een patatje met mayonaise én een frikandel of kroket.

Op vrijdag 20 oktober staat het discozwemmen op het programma. Alle jongens en meiden tussen de 9 en de 15 jaar zijn op die avond van harte welkom van 19.00 – 21.00 uur. Ouders mogen uiteraard niet in de bad hal komen, zij kunnen wachten in de gezellige Schaeckelbar van zwembad De Schaeck. Natuurlijk zijn er leuke badjuffen en badmeesters aanwezig om een oogje in het zeil te houden.

Tijdens dit gebeuren draait DJ Roy altijd de hits van dit moment. Ook heeft DJ Roy een spetterende lichtshow, wat een leuk effect geeft in en op het water. Dus kom gezellig met je vrienden en vriendinnen naar het discozwemmen! Het is natuurlijk ook mogelijk om je verjaardagsfeest te vieren tijdens dit evenement. Eten doe je dan vooraf met je vrienden/vriendinnen, waarna je met iedereen de badhal in gaat op weg het spetterende feest in het zwembad.
Reserveren van een kinderfeestje is verplicht en kan via de website van het zwembad. Even bellen kan natuurlijk ook.
Ben je benieuwd naar alle openingstijden tijdens de herfstvakantie, kijk dan op www.deschaeck.nl.

woensdag 11 oktober

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws